INDLÆG FRA VORE KUNDER!

Mojn Ib,

Da vi mødtes på Gram Slot i November 2016 på opfordring af min kone Anette som du kom i tale med.

Jeg har fået mange gode og smertelindrene timer med det rykbælte jeg først fik lov til at prøve på messen og senere på dagen købte.

Jeg kunne allerede på dagen gå rundt på messen uden så mange hvil, pga. smerter, som jeg ellers behøvede.

Jeg har i 2002 fået konstateret slidgigt i ryggen pga. en arbejdes relateret skade. Er siden i Fleksjob 5 timer dagligt og når jeg kommer hjem tager jeg bæltet på og smerterne bliver lindret.

Jeg tager også smertestillende medicin, men når bæltet kommer på er der tydelig mindre smerter.

Jeg kan varmt anbefale Dolphin produktet. 🙂 Da vi mødte hinanden på Compass Messen i Rødekro lørdag d. 23/9-17 hvor vi fik en god snak, og Anette og jeg efterfølgende kørte hjem blev vi påkørt bagfra af en anden personbil.

Jeg fik et ordentligt smæk i ryggen AVavav og 3XAV så var det bare på med bæltet og det hjalp, vi kom da til koncert søndag. Men bilen skal lige forbi et værksted og rettes op. Den tror jeg ikke bæltet virker på.

De varmeste hilsener Michael Donner Lindedal 13 6200 Åbenrå Tlf. 40426336

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *